Warning: Undefined variable $author_out in /customers/2/d/f/thuisverpleging.info/httpd.www/wp-content/plugins/removehide-author-date-category-like-entry-meta/remove-author-date-and-category-metadata.php on line 147

eID reader

Vanaf 1 oktober 2017 zal bij ieder bezoek aan de patiënt de e-id of elektronische identiteitskaart ingelezen worden. Deze nieuwe regelgeving word opgelegd door het RIZIV met de bedoeling fraude te bestrijden.

 

De nieuwe regelgeving laat weinig uitzonderingen toe. Indien de identiteitskaart niet beschikbaar is zal de mutualiteit niet tussenkomen in de zorg en dient de patiënt zelf voor de kosten van zijn verzorging in te staan.

Enige uitzonderingen zijn bijvoorbeeld verlies of beschadiging van eID.

Meer informatie kunt u vinden op de website van het riziv.

 

Close
error: Content is protected !!
<== klik hier voor meer info