Warning: Undefined variable $author_out in /customers/2/d/f/thuisverpleging.info/httpd.www/wp-content/plugins/removehide-author-date-category-like-entry-meta/remove-author-date-and-category-metadata.php on line 147

Observatie & Evaluatie

Een basiskwaliteit van een goede verpleegkundige is observatie.  Zo kan de toestand van een wonde of de algemene toestand van een patiënt goed opgevolgd worden.
Bij problemen kan men voortijdig ingrijpen en eventueel een arts, kinesist, etc. consulteren.
Omwille van het dichte contact met u is de verpleegkundige meestal de eerste die lichamelijke/psychische problemen zal opmerken.  Vanuit onze ervaring en opleiding kunnen wij u gericht gidsen naar hulp.

Palliatieve begeleiding

Sterven is een natuurlijk en normaal gebeuren waarbij wij als verpleegkundige de patiënt van dichtbij kunnen ondersteunen.
In de laatste fase van het leven proberen we een optimaal comfort te bereiken door goede pijnbehandeling en actieve hulp binnen de eigen leefomgeving wat de wens is van vele patiënten.
Bovendien kunnen wij u adviseren naar allerlei hulpmiddelen of financiële tegemoetkomingen, waardoor dit voor u een zorg minder is.

Referentie verpleegkundige

Binnen de groep is een referentieverpleegkundige diabetes aanwezig.

Zij genoot naast de standaard verpleegkundige opleiding een specialisatie met name:

– referentieverpleegkundige diabetes

Er is op regelmatige basis bijscholing met betrekking tot haar specialisatie en ze staat collegae bij met raad en daad.  Deze erkenning is uitgegeven door het RIZIV.

Close
error: Content is protected !!
<== klik hier voor meer info