Warning: Undefined variable $author_out in /customers/2/d/f/thuisverpleging.info/httpd.www/wp-content/plugins/removehide-author-date-category-like-entry-meta/remove-author-date-and-category-metadata.php on line 147

www.gezondheidenwetenschap.be

De website biedt een wetenschappelijk antwoord op populaire medische informatie welke via websites en kranten aangeboden wordt, meestal onjuist of misleidend. Voorbeelden zijn “Deodorant veroorzaakt borstkanker!”, “medicijn helpt tegen haaruitval”. Men plaatst de beweringen in een juiste context door te verwijzen naar onderzoeksresultaten en hoe men deze moet interpreteren.

In opdracht van de Vlaamse Gemeenschap ontwikkelde het Centrum voor Evidence-Based Medicine (Cebam) de onafhankelijke website ‘Gezondheid en Wetenschap’. De initiatiefnemers menen dat er nood is aan een betrouwbare en toegankelijke informatiebron over gezondheid, gebaseerd op degelijk wetenschappelijk onderzoek of Evidence-Based Medicine (EBM).

 

Close
error: Content is protected !!
<== klik hier voor meer info