Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/d/f/thuisverpleging.info/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5017 De zorgpremie voor de Vlaamse sociale bescherming in Vlaanderen | Thuisverpleging Langemark-Poelkapelle

Zo’n 350.000 zorgbehoevenden in Vlaanderen krijgen via de Vlaamse sociale bescherming elke maand een budget tot 560 euro om de zorg die ze nodig hebben, rond zich te organiseren. Dankzij solidaire zorgbijdrages van iedereen in Vlaanderen kan de Vlaamse Sociale Bescherming mensen die veel zorg nodig hebben, financieel versterken en de kwaliteit van hun leven verbeteren. De Vlaamse sociale bescherming bestaat uit de de zorgverzekeringhet basisondersteuningsbudget van vanaf 1 januari 2017 de tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden. Vanaf 2018 gaan we stap voor stap naar een nieuwe financiering van thuiszorg, ouderenzorg, revalidatie en geestelijke gezondheidszorg.

Iedereen die in Vlaanderen woont, betaalt elk jaar aan een zorgkas een zorgbijdrage voor de Vlaamse sociale bescherming. De meeste mensen hebben hun zorgkas bij hun ziekenfonds. Er is ook een zorgkas van de Vlaamse overheid. Deze zorgkassen organiseren de Vlaamse sociale Bescherming in opdracht van de Vlaamse overheid en zijn uw hulp- en contactpunt.

Meer info via: www.vlaamsesocialebescherming.be

 

bron: www.vlaamsesocialebescherming.be

Close
error: Content is protected !!
<== klik hier voor meer info