Warning: Undefined variable $author_out in /customers/2/d/f/thuisverpleging.info/httpd.www/wp-content/plugins/removehide-author-date-category-like-entry-meta/remove-author-date-and-category-metadata.php on line 147
Het “hulp nodig hebben bij de toiletgang” ligt voor velen moeilijk.  Het is voor een stuk afstand nemen van een basis aan zelfstandigheid.  Toch behoort het tot een standaard verpleegkundige zorg.  Wij aanzien dit absuluut niet als een taboe of génante situatie. Wij helpen u bij het zich verplaatsen naar het toilet. Wij kunnen u adviseren i.v.m. uw eetgewoonten of hulpmiddelen.
In geval van incontinentie gaan wij u praktische tips of hulpmiddelen aanbieden.
Via onze leverancier van medisch materiaal kunt u voordelig incontinentiemateriaal aankopen. Wij brengen u in contact.
Er zijn enorm veel verschillende soorten op de markt.  Vanuit onze dagdagelijkse praktijk kunnen wij u adviseren.
Close
error: Content is protected !!
<== klik hier voor meer info