Warning: Undefined variable $author_out in /customers/2/d/f/thuisverpleging.info/httpd.www/wp-content/plugins/removehide-author-date-category-like-entry-meta/remove-author-date-and-category-metadata.php on line 147

Wij komen langs op uw persoonlijke vraag. Met de nodige zorg, discretie en respect helpen we bij uw persoonlijke hygiëne. Dit omvat het in/uit bed helpen, wassen, verversen van kledij en/of incontinentiemateriaal. Eenvoudige verzorging van nagels en haren.
Dit in uw eigen omgeving en volgens uw eigen gebruiken en gewoonten.  Gebeurt dit in de keuken, in de douche of bad. Voor ons geen probleem. Wij passen ons aan.
Deze zorgen worden vergoed via het derde-betalerssysteem of eventueel een bijkomende verzekering ingeval van bijvoorbeeld een arbeidsongeval.
Er is geen voorschrift nodig van een arts.  Wij stellen een formulier op dewelke wij overmaken aan uw adviserende geneesheer.  Aan de hand van dit formulier zal bepaald worden hoeveel hulp u kunt krijgen. Dit gaat van één maal per week hulp bij de intieme hygiëne tot dagelijkse hulp bij de volledige hygiënische zorg.

Close
error: Content is protected !!
<== klik hier voor meer info