Warning: Undefined variable $author_out in /customers/2/d/f/thuisverpleging.info/httpd.www/wp-content/plugins/removehide-author-date-category-like-entry-meta/remove-author-date-and-category-metadata.php on line 147

Traumatische wonden – post-operatieve wonden – ulceraties – insteekopeningen. Ieder type wonde behoeft een andere benadering. Afhankelijk van het stadium en de oorzaak van de verwonding gebruiken wij andere ontsmettings -of afdekmiddelen.  
Wij komen langs op vraag van uw arts. Voor deze zorg is dus een voorschrift nodig.

We zijn vertrouwd met de nieuwste technieken en middelen. Gaande van schuimverbanden, hydrogels tot honingzalven enz.

Alles verloopt steeds in overleg met de behandelende geneesheer. Indien de wondheling niet geheel naar wens verloopt nemen wij contact om met de geneesheer om een beter beleid uit te stippen.  Voor complexe wondverzorgingen wordt er een wondzorgdossier samengesteld, wat de opvolging en evolutie van de wonde beter in beeld brengt.

Close
error: Content is protected !!
<== klik hier voor meer info